|
|
Obecny czas: Wto Wrz 07, 2010 5:10 pm
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
|
Strona 1 z 1
|
[ 9 posty(ów) ] |
|
| Autor |
Wiadomość |
|
Dickinson
Dołączenie: Pon Sty 02, 2006 10:13 pm Posty: 950
|
 Forum-Informacje
Podstawowe informacje o forum
Otwarcie forum:15 Sie 2005 10:23 pm
Adres: http://www.hotbrothersforum.fora.pl
Administrator: Kmieciu
Moderator: Bosman
Baner:  Jesli chcecie umiescic baner na swojej stronie wklejcie ten kod ponizej,do zródła strony
Kod:
To na tyle z podstawowych informacji,tutaj beda zamieszczane wszystkie informacje dotyczace forum,prosilbym o nie pisanie w tym temacie.
Mam wielka prośbe.Prosze o reklamowanie naszego forum,podeslijcie linka znajomym,lub wciepnijcie nasz baner na wasza strone
|
| Sob Lis 10, 2007 11:18 am |
|
 |
|
Dickinson
|
Informacje archiwalne od 15 sierpnia 2005 do 29 kwietnia 2006
Jesli ktos jest zainteresowany to jak cos moge posłac na email
Edit 30 Kwietnia 2006
No wszystkie serwery działaja 
|
| Sob Lis 10, 2007 4:24 pm |
|
 |
|
Dickinson
|
8 Maj 2006
Niestety od dnia dzisiejszego nie mozna sciagac filmów z serwera MEGAUPLOAD,poniewaz zawsze z nim były problemy,i tak samo było wczoraj,na szczescie został nam jeszcze RAPIDSHARE,i z niego mozna sciagac ile chcecie.Jak znajde nowy serwer,lepszy to napewno wciepne tam filmy
Ostatnimy dniami widac pustki na forum,ale to chyba logiczne wszycy albo powyjezdzali na dlugi weekend,albo maja mature.Mam nadzieje ze po 16 czy tam 20 Maja wszystko wróci do normy 
|
| Sob Lis 10, 2007 9:31 pm |
|
 |
|
Dickinson
|
26 czerwca 2006
No dzisiaj tak w zasadzie wróciłem na forum,mam wiecej czasu i bede tutaj juz codziennie.Film te ruszył(znaczy sie MK) a moze jeszcze jeden ukonczymy,tak co by była podwójna premiera,ale nic nie wiadomo i nie chce zapeszac,tak jak z mortalem,ponad pół roku go zapowiadamy a nie ma go dalej :...:
Szwagra trzeba sie pytac jak tam ida prace nad nasza strona,która zapewne bedzie pełnic główna role w rozprowadzaniu naszych filmów.
Niestety filmów znowu nie mozna sciagac,znowu bedzie trzebało wrzucac filmy na serwery :...: Jka ja tego nie lubie,najlepiej bedzie jak puscimy znowu płytki,chetnych prosimy o zgloszenie sie,co by to rozprowadzili po swoich osiedlach.
|
| Nie Lis 11, 2007 2:37 am |
|
 |
|
Dickinson
|
14 sierpnia 2006
10 sierpien w ekipie HB zostanie zapamietany,jako najgorszy dzien w całej naszej historii Super Bracia.Tego dnia najwazniejszy dysk w Super Borthersach - padł  Mój dysk nie wiem czemu padł,wszystkie informacje,pliki mp3,filmy HB i w ogóle wszystko zostało sformatowane  Myslałem ze jutrzejsze obchody 1 urodzin forum uswietnimy filmem,a tu dupa  Mam niesamowitego doła,wszystko straciło sie w jednej chwili  Jeszcze spbuje cos odzyskac,moze sie uda,chociaz sam w to nie wierze.Jak narazie cała władze na forum przejmuje Bosman.
Ja pisze od Szwagra z kompa.Juz nie wiem co wam mam powiedziec,czekajcie na jakis film 
|
| Nie Lis 11, 2007 7:44 am |
|
 |
|
Dickinson
|
17 sierpnia 2006
Dzisiaj no najpózniej jutro dowiem sie co z moim dyskiem  Ja juz tydzien nie mam sprawnego kompa.I wszystko jest w rekach specjalistów,wiec wszystkie filmy,zdjecia i Mortal Kombat jest w ich rekach.Musicie wybaczyc ale nad Mortal Komabt ciazy jakies fatum
Wkrótce znowu napisze,i bede informował o stanie rzeczy.
Premiera Mortala sie opózni,o ile to nie wiem,ale mam nadzieje ze premiera nastapi jak najszybciej.
Z mna kontakt tylko smsowy,a Bosman jak narazie jest przy włazy na forum,he is the master.
|
| Nie Lis 11, 2007 12:50 pm |
|
 |
|
Dickinson
|
27 sierpnia 2006
Mam juz dysk w domu,komputer sprawny,dane uratowane :...: Raczej nie za fajnie.No ale to jeszcze nie czas zeby mówic o upadku forum 
|
| Nie Lis 11, 2007 5:56 pm |
|
 |
|
Dickinson
|
11 Listopad 2006
Male zmiany na forum,jak wiecie nowym stylem bedzie/jest smileblue.
Jak tez dobrze zauwazyliscie niektóre rangi,sie zmieniły  Wprowadzam nowe,troche zbajerowane,do rana powiny byc juz wszystkie,moze nawet do 00:00 beda wszystkie.
Nie wiem kiedy sie wezme ale nowy trzeba baner zrobic,bo nie chce miec u góry "Smileblue"
No to na tyle informacji,cyba jeszcze moge powiedziec ze cos dzieje sie z moim kompem,jest nieprzewidywalny,i az boje sie kiedy pojawi sie blue screen 
|
| Nie Lis 11, 2007 11:03 pm |
|
 |
|
Dickinson
|
17 listopad 2007
Forum chyba jeszcze nie przezywało takiego zastoju,praktycznie od miesiaca ani jednego postu  No ale mam nadzieje ze forum powstanie jak feniks z popiołów,i znowu bedzie odwiedzane.Tylko trzeba zrobic filmy a na to nie ma czasu,sa pomysły,ale brak czasu.
Cos porobie w najblizszym czasie zeby ozywic forum
Edit 17.11.07
Jakby ktos zauwazył,sa nowe mozliwosci na forum,pierwsza z nich sa pochwały.Jeszcze poczytam dokładnie co nowego wprowadzili 
|
| Pon Lis 12, 2007 4:09 am |
|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ 9 posty(ów) ] |
|
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości |
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|
 |